'What if ' analyses for decision making in construction scheduling
  1. Tez No: 2707
  2. Yazar: MEHMET FİKRET SERT
  3. Danışmanlar: DOÇ. DR. MUSTAFA PULTAR
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: İnşaat Mühendisliği, Civil Engineering
  6. Anahtar Kelimeler: Planlama, Proje Yönetimi, Karar verme, Kule, Kule vinç, öncül. - iv, Planning, Project Management, Scheduling, Decision, Tower, Tower Crane, Preceding. - m
  7. Yıl: 1987
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: Orta Doğu Teknik Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  13. Sayfa Sayısı: 114
Özet
ÖZET PROJE YÖNETİM TEKNİ?İ İLE İNŞAAT STRATEJİ KARARLARININ ANALİZ EDİLMESİ SERT, Mehmet Fikret Yüksek Lisans Tezi, Yapı Liliır.leri Lölümü Tez Yöneticisi: Doç. Dr. Kus taf a Pultar Aralık 1987, 105 sayfa Bu tezin amacı, proje yönetimi ve planlaması konusunda bu güne kadar geliştirilmiş teknikleri incelemek ve birbir leri ile karşılaştırmak, genel bir bakış açısı altında açıklamaktır: Bu incelemeden faydalanarak Ankara Kulesinde, inşaat planlaması yapmaktır, stratejik kararları belirlemek, bu kararların inşaat süresini nasıl etkilediğini incelemek tir.
Özet (Çeviri)
ABSTRACT“WHAT IF”ANALYSES FOR DECISION MAKING IN CONSTRUCTION SCHEDULING SERT, Mehmet Fikret M.S. in Building Science Supervisor: Assoc. Prof. Dr. Mustafa Pul tar December 1987 105 pages The aim of this thesis is to study the techniques concerning project management and planning which have been developed so far and, to compare them with each other and restore them from a general point of view: Through-out these studies the purpose has been to make the construction, planning of the Ankara Tower. Besides which, determining the strategic decisions and examining how these decisions have affected the duration of the construction is the purpose of this thesis.