Bireysel bankacılık hizmetleri ve Adana ilinde bireysel bankacılığın kullanımına yönelik bir araştırma
Retail banking services and a study in the use of retail banking in the province of Adana
  1. Tez No: 125339
  2. Yazar: AYLİN BALCIOĞLU
  3. Danışmanlar: Y.DOÇ.DR. YILDIRIM BEYAZIT ÖNAL
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Bankacılık, Banking
  6. Anahtar Kelimeler: Retail banking, Adana, electronic banking
  7. Yıl: 2002
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Çukurova Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: İşletme Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 145
Özet
ÖZET Bireysel Bankacılık Hizmetleri ve Adana İlinde Bireysel Bankacılığın Kullanımına Yönelik Bir Araştırma Aylin Balcıoğlu Yüksek Lisans Tezi, İşletme Anabilim Dalı Danışman ;Yrd. Doç. Dr. Yıldırım Beyazıt Önal Mart,2002, 145 sayfa Günümüzde bankalar müşteri odaklı satışa yönelerek, bireysel bankacılık alanındaki hizmetlerini ön plana çıkarmaktadırlar. Bireysel bankacılık, bireylerin ihtiyaçlarını gidermek için mal ve hizmet alımlarında finansal olarak destek sağlayan ya da mal ve hizmet alımlarını kolaylaştıran bankacılık ürünlerini içeren bir bankacılık türüdür. Bu çalışmada, bireysel bankacılık hizmetleri tanıtılmış, bankaların web sitelerinde sundukları bireysel bankacılık hizmetleri incelenmiş ve Adana ilinde yapılan,anket çalışmasıyla bireysel bankacılık hizmetlerinden ne düzeyde faydalanıldığı tespit edilmiştir. Anahtar Kelimeler : Bireysel bankacılık hizmetleri, Adana, elektronik bankacılık.
Özet (Çeviri)
n ABSTRACT Reteîi Banking Services and A Study in the Use of Retail Banking in the Province of Adana Aylin Balcıoğlu Master Thesis, Business Department Supervisor: Asst.Prof.Dr.Yıldınm Beyazıt Önal March 2002,145 pages Nowadays banks give preference to the services in retail banking which contains the products that supports or facilitates the individuals financially in the purchase of their merchandise or services.., In this study, retail banking has been introduced, retail banking that is presented in the web sites of the banks has been studied and by a public survey the level of the use of retail banking among the people of Adana has been determined.