Telekomünikasyon yoluyla yapılan iletişimin tespiti ve denetlenmesi
Detection and control of the communication by telecommunication
  1. Tez No: 349440
  2. Yazar: EREN ŞEN
  3. Danışmanlar: PROF. DR. DOĞAN SOYASLAN
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Hukuk, Law
  6. Anahtar Kelimeler: Koruma tedbiri, Telekomünikasyon, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Legal Measure, Telecommunication, European Court of Human Rights
  7. Yıl: 2013
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Çankaya Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 131
Özet
Bu çalışma, bir koruma tedbiri olan telekomünikasyon yoluyla yapılan iletişim tespitlerini ve denetlemelerini incelemektedir. Çalışmamızda telekomünikasyon yoluyla iletişimin tespiti ve denetlenmesi tedbirine başvurulabilecek haller, şartları ve mukayeseli hukuk ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin bu tedbire yaklaşımı incelenmiştir.
Özet (Çeviri)
This study analyzes the Detection And Control Of The Communication By Telecommunication which is a legal measure. In this study; cases and conditions of applying Detection And Control Of The Communication By Telecommunication and approach of the comparative law and European Court of Human Rights to this legal measure are analyzed.