ooC -Değişmez tight dönüşümler
ooC - stable tight maps
- Tez No: 45040
- Danışmanlar: Y.DOÇ.DR. RIDVAN EZENTAŞ
- Tez Türü: Yüksek Lisans
- Konular: Matematik, Mathematics
- Anahtar Kelimeler: C^-değişmez dönüşümler, C°°-değişmez tight dönüşümler, tight yüzeyler, tight projektif düzlemler, C°°-stable maps, C^-stable tight maps, tight surfaces, tight projective planes
- Yıl: 1995
- Dil: Türkçe
- Üniversite: Dumlupınar Üniversitesi
- Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
- Sayfa Sayısı: 56
Özet
IV ÖZET C°°-Değişmez Tight Dönüşümler M.Hakan HOŞGÖREN Yüksek Lisans Tezi, Matematik Bölümü Danışman: Yrd. Doç. Dr. Rıdvan EZENTAŞ Kasım 1995 Bu çalışmanın amacı, E3 de verilen C°°-değişmez tight dönüşüme sahip yüzeylerin özelliklerini incelemektir. Bu çalışma üç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde temel kavramlar verilmiştir. İkinci bölümde çalışmanın özü yani C^-değişmez tight dönüşümleri ve bunların özel durumları incelenmiştir. Üçüncü bölümde dış ve iç kısımlarına göre tight projektif düzlemde C°°-değişmez tight dönüşümler ele alınmıştır.
Özet (Çeviri)
SUMMARY C^-stable tight maps by M.Hakan HOŞGÖREN Master Thesis, Department of Mathematics Supervisor: Assoc. Prof.Rıdvan EZENTAŞ November 1995 The object of this thesis is to study types of given surfaces in E3 which has C°°-stable tight map. The thesis has three chapters. In the first chapter we introduce some basic concepts. In the second chapter is an essential of this thesis i.e. it's contains Cx-stable tight maps and their special cases. In the third chapter contains the outer and inner parts of C°°-stable tight maps in tight projective plane.