A comparison of data warehouse design models
Veri ambarı tasarım modelleri karşılaştırması
  1. Tez No: 134453
  2. Yazar: BERİL PINAR BAŞARAN
  3. Danışmanlar: PROF. DR. ALİ YAZICI
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Bilgisayar Mühendisliği Bilimleri-Bilgisayar ve Kontrol, Computer Engineering and Computer Science and Control
  6. Anahtar Kelimeler: Web, iletişim sistemi, öğrenci ve mezun iletişimi, iletişim, UBE, Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü, portal, PHP, MySQL, PHP-Nuke, GNU, GPL, Web, communication system, student and graduate communication, communication, ICI, Interna tional Computing Institute, portal, PHP, MySQL, PHP-Nuke, GNU, GPL
  7. Yıl: 2005
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: Atılım Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 104
Özet
ÖZET WEB TABANLI BİR İLETİŞİM SİSTEMİ: ETKİN BİR İLETİŞİM ORTAMININ TASARIMI VE GERÇEKLEŞTİRİMİ ÖZCAN, Ahmet Yüksek Lisans Bitirme Projesi, Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü, Bitirme Projesi Yöneticisi: Prof. Dr. Aydın ÖZTÜRK Şubat 2003, 27 sayfa Bu projede, öğrenciler ve mezunlar arasında etkin bir iletişim ortamı oluşturmak amacıyla Web tabanlı bir iletişim sistemi tasarlanmış ve gerçekleştirilmiştir. Sistem Apache Web sunucunun üzerine kurulan PHP betik dili ile geliştirilmiştir. Veri tabam yönetim sistemi olarak MySQL kullanılmıştır. Sistem kullanıcı arabirimi kullanılarak UBE (Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü) için özelleştirilmiştir. UBE 'de kurulmuş ve örnek kullanıcılar tarafından test edilmiştir.
Özet (Çeviri)
vn ABSTRACT A WEB BASED COMMUNICATION SYSTEM: DESIGN AND IMPLEMENTATION OF AN EFFECTIVE COMMUNICATION ENVIRONMENT ÖZCAN, Ahmet MSc Graduation Project, International Computing Institute Supervisor: Prof. Dr. Aydın ÖZTÜRK February 2003, 27 pages This project is about the design and implementation of a WEB based communication system to provide an effective communication environment between students and graduates. System is developed with PHP script language which is set up on the Apache Web server. MySQL is used as da tabase management system. System is privatized for ICI (International Computing Institute) by user interface. It is established in Id and tested by users.