The influence of marketing financial services on the performance of banks: An empirical study in Kurdistan
Finansal hizmet pazarlamasının bankaların performansı üzerindeki etkisi
  1. Tez No: 469510
  2. Yazar: REZHİNA IBRAHİM KARIM
  3. Danışmanlar: DOÇ. DR. ABDULVAHAP BAYDAŞ
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Bankacılık, İşletme, Banking, Business Administration
  6. Anahtar Kelimeler: Finansal Hizmet Pazarlaması, Bankaların Performansı, Financial Service Markets, Banks Performance
  7. Yıl: 2017
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: Bingöl Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: İşletme Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 91
Özet
Bu çalışmada, finansal hizmet pazarlamasının banka performansı üzerindeki etkisi, finansal hizmet pazarlamasının banka performansı üzerinde nasıl bir etkiye sahip olduğunu stratejik örgüt yönetimi ile planlanmanın pazarlama sürecine etkisi araştırılmıştır. Bununla birlikte, bankanın içinde veya dışında zaman baskısı ve sorunlarından oluşan sıkıntıların banka performansına ve stratejik planlama yapan ekibin motivasyon ve yönlendirilmesine katkıda bulunmaktadır. Örgütteki finansal hizmet pazarlama teorisi, çok sayıda yazarın bulunduğu birkaç sektörde tanımlanmış ve stratejik finansal hizmet pazarlama planlanması, banka performansı için stratejik düşünceyi açıklamaktadır. Ayrıca, nitel araştırma yöntemi için geçerlik ve güvenirlik analizleri kullanılmış, SPSS istatistiki programı ile doğru bir sonuç elde etmek için araştırmada anket yönteminden yararlanılmıştır. Ayrıca yeni ve modern referans stili olan APA referans stili atıflarda kullanılmıştır.
Özet (Çeviri)
The target this study is find the impact of marketing financial service on bank performance mean how marketing financial service can have effect on bank performance, and investigated with marketing process on planning and strategic of organization management. Therewith motivated and inspiring to followers in teamwork with dealing ethical marketing process to build strategic planning to bank performance in stress time and problems inside or outside the bank. The marketing financial service theory in the organization was described in several sector with much author, and planning strategic marketing financial service is explicate strategic thinking to bank performance. Moreover we used Method of qualitative research with validity and reliability on questions and for finding an accurate result with less error used statistic program of SPSS, and that is very useful exactly what we want to used research questionnaire. Finally we used APA style citation in reference that is new and modern style of reference.