An Assessment of the existing beer distribution in the Russian Federation Moscow region
Rus Federasyonu'nda Moskova bölgesi mevcut bira dağıtımının incelenmesi
  1. Tez No: 82117
  2. Yazar: CAN ÇAKA
  3. Danışmanlar: PROF. DR. HÜSEYİN ATEŞ
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: İşletme, Business Administration
  6. Anahtar Kelimeler: Kiosk, Pavyon, Rus Federasyonu'nda Dağıtım Kanalları IV, Kiosk, Pavilion, Distribution Channels in Russian Federation 111
  7. Yıl: 1999
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: Orta Doğu Teknik Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: İşletme Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 164
Özet
ÖZET RUS FEDERASYONUNDA - MOSKOVA BÖLGESİ - MEVCUT BİRA DAĞITIMININ İNCELENMESİ Çaka, Can Yüksek Lisans, İşletme Bölümü Tez Yöneticisi: Prof. Dr. Hüseyin Ateş Nisan 1999, 164 Sayfa Bu çalışma, Moskova bölgesinde dağıtım kanalı üyelerinin analizini içerir. İyi bir gelecek vaadeden Rus pazarında, hedef müşterilerine ulaşmak için uğraşan, batı standardlarında çalışan perakende noktalarına alışmış şirketlerin, dağıtım faaliyetlerini yürütürken karşılaştıkları farklı kanal üyeleri, Kiosk ve pavyonların belirlenmesi ile sağlanmıştır. Bu çalışma, anılan kanal üyelerinin davranışlarını açıklamaya yönelik detaylı bir araştırma içermektedir. Sonuç olarak, Moskova bölgesinde mevcut bira dağıtım sisteminin özellikleri incelenmektedir.
Özet (Çeviri)
ABSTRACT AN ASSESSMENT OF THE EXISTING BEER DISTRIBUTION IN THE RUSSIAN FEDERATION - MOSCOW REGION Çaka, Can MBA, Department of Management Supervisor: Prof. Dr. Hüseyin Ateş April 1999, 164 Pages This thesis analyses the distribution channel members in the Moscow region. The identification of the extra-ordinary channel members met in the market by the Companies, which get used to western standards in retail outlets, striving to reach the consumer of this very promising market is achieved by pointing out Kiosks and Pavilions. The thesis includes an in-depth survey to understand the behaviour of these channel members. Finally, an assessment of the existing beer distribution model in the region is achieved.