Çok değişkenli holomorf fonksiyonlar
Holomorphic functions of several variables
  1. Tez No: 136277
  2. Yazar: ŞERAFEDDİN BAĞCI
  3. Danışmanlar: PROF. DR. KERİM KOCA
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Matematik, Mathematics
  6. Anahtar Kelimeler: Kompleks Düzlem, Holomorf Fonksiyon, Polisilindir, Diferensiyel Operatörleri, Cauchy Eşitsizliği, Majorent Metodu, Complex Plane, Holomorphic Function, Polycylinder, Complex Partial Differential Operators, Cauchy inequality, Majorant Method
  7. Yıl: 2003
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Kırıkkale Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Matematik Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 96
Özet
ÖZET ÇOK DEĞİŞKENLİ HOLOMORF FONKSİYONLAR BAĞCI, Şerafeddin Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi Danışman : Prof. Dr. Kerim KOCA Temmuz 2003, 89 sayfa Bu tez dört bölümden oluşmaktadır.Birinci bölümde; tezin genel amacmdan ve yapılan çalışmalardan bahsedilmektedir. İkinci bölümde; temel tanım ve bazı kavramlar verilmiştir.Ayrıca bu bölümde Tek Değişkenli Holomorf Fonksiyonların temel teorisi kısaca ele alınmıştır.Üçüncü bölümde; Çok Değişkenli Holomorf Fonsiyonlara ilişkin temel bilgiler ve teorisi ele alınmıştır.Dördüncü bölümde; Çok Değişkenli Holomorf Fonsiyonların Kompleks Diferensiyel Denklemlere uygulanması incelenmiştir.
Özet (Çeviri)
ABSTRACT HOLOMORPHIC FUNCTIONS OF SEVERAL VARIABLES BA?CI, Şerafeddin Kırıkkale University Graduate School Of Natural and Applied Sciences Deparment of Mathematics, M. Sc. Thesis Supervisor : Prof. Dr. Kerim KOCA July 2003, 89 pages This thesis consist of four chapters.In the first chapter; the general purpose of the thesis and the studies which have been completed are mentionedJn the second chapter; main definition and some concepts are discussed,and also in this chapter main theory of Holomorphic Functions of One Complex Variable are considered briefly.In the third chapter; relating to main information and theories of Holomorphic Functions of Several Variables are consideredJn the fourth chapter; The Application Holomorphic Functions of Several Variables to Differential Equations in the Complex Domain are investigated.