Hoşçakal
Goodbye
  1. Tez No: 235350
  2. Yazar: SERCAN ÖZŞAHİN
  3. Danışmanlar: YRD. DOÇ. DR. BURAK BUYAN
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Radyo-Televizyon, Radio and Television
  6. Anahtar Kelimeler: Hosçakal, ask, vazo, kısa film, çekim süreci, Goodbye, love, vase, short film, shooting process
  7. Yıl: 2008
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Beykent Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Sinema Televizyon Ana Sanat Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 50
Özet
Tez olarak kısa film, Hosçakal çekismistir. Bu çalısma içerisinde, ilk bölümde kısa filmhakkındaki genel bilgileri, ikinci bölümde çekim öncesi ve hazırlıklar anlatılmıstır. Üçüncübölümde ise kısa filmin çekimi, dördüncü bölümde çekim maliyeti ve son bölümde kurgu vemüzik hakkında, filmi olustururken karsılasılan her türlü problemler ve bunun yanındaoyuncular, teknik ekip hakkında bilgilere deginilmistir. Hosçakal bozuk bir kronoloji ileanlatılan tek mekan ve sadece iki karakter üzerine kurulu bir ask filmidir.
Özet (Çeviri)
A short film, Goodbey, has been shot as a master thesis. In this study, the generalinformation about the short film; pre and post processes; the cast and the crew are mentioned.Also there is some information about the actors and the actresses.This film is a love storywhich is based on only one place and two characters which are expressed in a imperfectchronology.