Yarı-I-sürekli çoğul değerli fonksiyonlar
Semi-I-continuous multifunctions
  1. Tez No: 346177
  2. Yazar: CANAN SÜMBÜL
  3. Danışmanlar: DOÇ. DR. METİN AKDAĞ
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Matematik, Mathematics
  6. Anahtar Kelimeler: Yarı-I-açık küme, yarı-I-sürekli fonksiyon, I-sürekli çoğul değerli fonksiyon, yarı-I-sürekli çoğul değerli fonksiyon, Semi-I-open set, Semi-I-continuous function, I-continuous multifunction, semi-Icontinuous multifunction
  7. Yıl: 2013
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Cumhuriyet Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Matematik Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 61
Özet
Yarı-I-sürekli çoğul değerli fonksiyonları incelemeyi amaçlayan bu çalışma 5 bölümdenoluşmaktadır.Giriş bölümünde konunun literatürdeki önemi ve tarihsel gelişimi verilmiştir.İkinci bölümde, ideal, lokal fonksiyon, * topoloji ile ilgili temel tanım ve sonuçlarverilmiştir.Üçüncü bölümde, I-açık küme, I-sürekli fonksiyonlar ve bazı farklı küme çeşitlerinintanımları verilmiştir.Dördüncü bölümde, yarı-I-açık küme ve yarı-I- sürekli fonksiyonlar ve özellikleriçalışılmıştır.Beşinci bölümde, I-sürekli çoğul değerli fonksiyonlar ve özellikleri çalışılmıştır.Altıncı bölümde, yarı-I-sürekli çoğul değerli fonksiyonlar ve özellikleri çalışılmıştır.
Özet (Çeviri)
This thesis, which purpose is to examine semi-I-continuous multifunctions, consists of fivechapters.In the introduction part of this thesis, the importance of the subject in literature andhistorical development were given.In the second chapter, the basic definitions and results related of ideal, local functionand * topology were given.In the third chapter, definitions of I-open set, I-continuous functions and different typeof sets were given.In the fourth chapter, semi-I-open sets, the semi-I-continuous multifunctions andfeatures were studied.In the fifth chapter, the I-continuous multifunctions and features were studied.In the sixth chapter, the semi- I-continuous multifunctions and features were studied.