Ambalaj işletmelerinde muhasebe organizasyonu
Accounti̇ng organi̇zati̇on i̇n the packagi̇ng busi̇ness
  1. Tez No: 388842
  2. Yazar: MEHMET ERAY
  3. Danışmanlar: DOÇ. DR. ABDULKADİR TUNA
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: İşletme, Business Administration
  6. Anahtar Kelimeler: Packing, Accounting, Accounting Organization
  7. Yıl: 2015
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Okan Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: İşletme Ana Bilim Dalı
  12. Bilim Dalı: Muhasebe Ve Denetim Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 197
Özet
Ambalaj yakın bir geçmişte keşfedilmiş bir ürün değildir. Toplumsal gelişim ile doğrudan ilgili olan ambalajın geçmişi insanlığın tarihi kadar eskidir. Dünyada ve ülkemizde ekonomik değeri hızla artan, nerdeyse her sektörün değişmez bir unsuru olan ambalajın önemi her geçen gün artmaktadır. Bu tez çalışmasında; ambalaj işletmelerinde muhasebe organizasyonunun nasıl kurulacağı ve kurulan muhasebe organizasyonunun geliştirilip sorunsuz bir şekilde devam ettirilmesi için nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında değerlendirmeler yapılarak önerilerde bulunulmaktadır. Anahtar Kelimler: Ambalaj, Muhasebe, Muhasebe Organizasyonu
Özet (Çeviri)
Packaging is not a product of a recently discovered. The history of the package, which is directly relevant to the social development of humanity is as old as history. Economic value in the world and in our country is increasing, the importance of packaging is almost a literal elements of each sector is increasing with each passing day. In this study, how to set up the accounting organization in the packaging business and develop the established accounting organization, it should be paid attention to what matters to continue seamlessly suggestions were made by making necessary assessments.