A Preliminary work for hardware implemetation of optimum decodming based smoothing algorithm
En uygun düğüm çözme temelli düzleme algoritmasının aksamının kurulması için bir ön çalışma
- Tez No: 56567
- Danışmanlar: PROF. DR. KERİM DEMİRBAŞ
- Tez Türü: Yüksek Lisans
- Konular: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Electrical and Electronics Engineering
- Anahtar Kelimeler: Bilgi düzleme, kestirim algoritması, algoritma kurulumu, hedef izleme, süzme teorisi. IV, Information smoothing, estimation algorithm, implementation of algorithm, target tracking, filtering theory. m
- Yıl: 1996
- Dil: İngilizce
- Üniversite: Orta Doğu Teknik Üniversitesi
- Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
- Ana Bilim Dalı: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- Sayfa Sayısı: 118
Özet
oz EN UYGUN DÜ?ÜM ÇÖZME TEMELLİ DÜZLEME ALGORİTMASININ AKSAMININ KURULMASI İÇİN BİR ÖN ÇALIŞMA Dural, Özgür Yüksek Lisans, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Prof. Dr. Kerim Demirbaş Ağustos 1996, 106 sayfa Bu tez Demirbaş' in en uygun düğüm çözme temelli düzleme algoritması (ODSA) [1] adlı düzeneğinin kurulması için bir ön çalışma sunar. Algoritma içinde kuruldu. ODSA'nın işleyişine göre bu kutu bloklara, bloklar da alt bloklara bölünmüştür. Bu kurulumda kullanılan elemanlar tanıtılmış ve alt bloklara yerleştirilmiştir. Bu elemanlar ODSA'nın temel işlemlerini gerçekleştirmek için birbirlerine bağlanmışlardır. Temel işlemlerin algoritmayı takip etmesi için bağlantılar yapılmıştır. Bu çalışma için C dilinde benzetme yazılımı hazırlanmıştır.
Özet (Çeviri)
ABSTRACT A PRELIMINARY WORK FOR HARDWARE IMPLEMENTATION OF OPTIMUM DECODING-BASED SMOOTHING ALGORITHM Dural, Özgür M.S., Department of Electrical and Electronics Engineering Supervisor: Prof. Dr. Kerim Demirbaş August 1996, 106 pages This thesis presents a preliminary work for hardware implementation of Demirbaş's scheme called optimum decoding-based smoothing algorithm (ODSA)[l]. The algorithm is implemented in a box. This box is separated into blocks and blocks into subblocks according to the operation of ODSA. Components which are used in this work are introduced and they are settled down into subblocks. These components are connected to each other in order to realize the main processes in ODSA. Connections are made in order for the main processes to follow the algorithm. This work is simulated by a software in C programming language.