Design and implementation of secure-streaming system with dynamic quality modification: Audio streaming application
  1. Tez No: 710000
  2. Yazar: HADEEL MAHER EL HELOU
  3. Danışmanlar: PROF. DR. IHAB ELAFF
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Bilgisayar Mühendisliği Bilimleri-Bilgisayar ve Kontrol, Computer Engineering and Computer Science and Control
  6. Anahtar Kelimeler: RSA algoritması, Medya Akışı, Şifreleme, Şifre Çözme, RSA algorithm, Media Streaming, Encryption, Decryption
  7. Yıl: 2021
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: Üsküdar Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Siber Güvenlik Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 75
Özet
GÜVENLİ AKIM SİSTEMİ TASARIMI VE UYGULAMASI WIT DİNAMİK KALİTE MODİFİKASYONU: ​​SES AKIŞI UYGULAMASI Medya akışı artık hayatımızın bir parçası ve içinde bulunduğumuz ve modern dönemde medya kullanımının tüm elektronik sistemlerde ve akıllı uygulamalarda yer alması ve birçok insanın hayatının birçok alanında medyaya bağımlı hale gelmesi bu nedenle oldukça önemlidir. Medyanın güvenli ve yüksek kalitede yayınlanması, bu nedenle tez bu amaca ulaşmak için seçilmiştir ve güvenli bir yayın sisteminin tasarımı ve uygulanması olan bir koruma sistemi tasarlanmıştır, ses akışı uygulaması, düzenli medya akışlarına odaklanın ve özen gösterin. kalite ve her seferinde kalite geliştirilir, böylece bu medya yayıncılığı sistemi güvenli değildir. Bu nedenle sistemimizde bu sistemin güvenli ve kaliteli olması için bazı özellikler eklemek istiyoruz ve bu şifreleme algoritması kullanılarak sağlanıyor. Bu nedenle, hedefe ulaşmak ve medya akış sistemine bazı özellikler eklemek ve güvenlik ve iyi kaliteyi gerçek zamanlı olarak dengelemek için parametreleri kontrol ederek güvenli ve korumalı olmak için RSA algoritması kullanılır.
Özet (Çeviri)
DESIGN AND IMPLEMENTATION OF SECURE-STREAMING SYSTEM WIT DYNAMIC QUALTIY MODIFICATION: AUDIO STREAMING APPLICATION Media streaming is now a part of our lives and in the current and modern period, the use of media has become in all electronic systems and smart applications and many people depend on media in many aspects of their lives, Therefore, it is very important that the media be broadcast safely and in high quality, so the thesis is chosen to achieve this goal and is designed a protection system which is design and implementation of a secure broadcast system the application of audio streaming, focus on regular media streams and take care of the quality and each time the quality is improved so that this system of media broadcasting is not safe. Therefore, in our system, we want adding some features for this system to be secure and has good quality and this is achieved by using encryption algorithm. So is used RSA algorithm to achieve the goal and to add some characteristics to the media streaming system and be safe and protected by controlling parameters to balance security and good quality with real time.