Reel fonksiyonlarda sürekliliğin dizisel tanımları
Sequential definitions of continuity for real functions
  1. Tez No: 181409
  2. Yazar: GANİME FİLİZ BİLİCİ
  3. Danışmanlar: PROF. DR. FATİH NURAY
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Matematik, Mathematics
  6. Anahtar Kelimeler: G-Süreklilik, G-Yakınsaklık, A-Toplanabilme, Regüler Metod, A-Sürekliliki
  7. Yıl: 2006
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Afyon Kocatepe Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Matematik Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 56
Özet
Bu çalışmada reel fonksiyonların sürekliliğinin dizisel tanımlarıincelenmiştir. Bilinen sürekliliği kullanarak diğer süreklilik çeşitleri açıklanmıştır.Çalışma altı bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm giriş kısmıdır. kinci bölümdeG-süreklilik ile ilgili temel tanım ve teoremler verilmiştir. Üçüncü ve dördüncübölümde çalışmamızın esaslarından biri olan G-süreklilik kavramı incelenmiştir.Beşinci bölümde A-süreklilik ve onun bazı karakterizasyonlarından sözedilmiştir. Altıncı bölümde ise tüm bunların genelleştirilmesi ele alınıpincelenmiştir.2006, 49 sayfa
Özet (Çeviri)
In this thesis we have studied sequential definitions of continuity for realfunctions. Using ordinary continuity we explained the another continuity types.This study has six chapter. The first chapter is introduction. In the second chapterfundamental definitions and theorems which will be used next chapters weregiven. In the third and fourth chapters, G-continuity concept which is the mainpart of our study, was examined. In the fifth chapter, A-continuity and its somecharacterizations were mentioned. In the sixth chapter, all this topic?sgeneralization studied.2006, 49 pagesKey Words : G-Continuity, G-Convergent, A-Summability,Regular Method, A-Continuityii