Analitik devam ve uygulamaları
Analytic continuation and applications
  1. Tez No: 183791
  2. Yazar: İSMAİL DOĞAN
  3. Danışmanlar: PROF.DR. MÜMİN YAMANKARADENİZ
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Matematik, Mathematics
  6. Anahtar Kelimeler: Analitik Devam, Topolojik Uzay, Demet Teorisi, Analytic Continuation, Topolojic Space, Sheaf Theory
  7. Yıl: 2006
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Uludağ Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Matematik Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 48
Özet
iÖZETAnalitik Devam ve Uygulamalarının ele alındığı bu çalışma toplam üç bölümdenoluşmaktadır. Birinci bölümde daha sonraki bölümlerde ihtiyaç duyulabilecek temeltanım ve teoremlere yer verilmiştir. İkinci bölümde bazı analitik devam yöntemleri biraraya getirilmiş ve bunlarla ilgili çeşitli uygulamalara yer verilmiştir. Son bölümde iseTopolojik Uzaylar ve Demet Teorisi başlığı altında topolojik uzaylar ve komşuluksistemleri ve bir açık küme üzerindeki fonksiyonların çekirdeklerinin demetiincelenmiştir.----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Özet (Çeviri)
iiANALYTIC CONTINUATION and APPLICATIONSABSTRACTAnalytic Continuation and applications are considered In this work, consisting ofthree sections. In the first section fundamental definitions and teorems are introducedfor the next sections. In the second section some methods of analytic continuation andapplications are given. In the third section which is topolojical spaces and sheaf theoryare cosisting topolojical space and neighborhood systems and the sheaf of germs ofanalytic functions an open set is given.----------------------------------------------------------------------------------------------------------