Açık kümelerin zayıf formları üzerine
On weak forms of open sets
- Tez No: 292595
- Danışmanlar: DOÇ. DR. ERDAL EKİCİ
- Tez Türü: Yüksek Lisans
- Konular: Matematik, Mathematics
- Anahtar Kelimeler: zayıf g?pr*-kapalı küme, zayıf g?pr**-kapalı küme, g?pr*-kapalı küme, g?pr**-kapalı küme, zayıf g?pr*-açık küme, zayıf g?pr**-açık küme, g?pr*-açık küme, g?pr**-açık küme, weak g?pr*-closed set, weak g?pr**-closed set, g?pr*-closed set, g?pr**-closed set, weak g?pr*-open set, weak g?pr**-open set, g?pr*-open set, g?pr**-open set
- Yıl: 2011
- Dil: Türkçe
- Üniversite: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
- Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
- Ana Bilim Dalı: Matematik Ana Bilim Dalı
- Sayfa Sayısı: 60
Özet
Bu çalışmada zayıf g?pr*-kapalı kümeler ve zayıf g?pr**-kapalı kümeler çalışılmıştır. Zayıf g?pr*-kapalı kümeler ile zayıf g?pr**-kapalı kümeler arasındaki ilişkiler ve g?pr*-kapalı kümeler ve g?pr**-kapalı kümeler ile olan ilişkileri araştırılmıştır. Zayıf g?pr* ve zayıf g?pr**-kapalı kümelerin özellikleri tartışılmıştır.
Özet (Çeviri)
In this thesis, weak g?pr*-closed sets and weak g?pr**-closed sets are studied. The relationships between weak g?pr*-closed sets and weak g?pr**-closed sets and the relationships between weak g?pr*-closed sets, g?pr*-closed sets and weak g?pr**-closed sets, g?pr**-closed sets are investigated. Properties of weak g?pr*-closed sets and weak g?pr**-closed sets are discussed.