An Education environment for web based training
İnternet üzerinden eğitim için bir öğretim ortamı
- Tez No: 109448
- Danışmanlar: PROF. DR. SITKI AYTAÇ
- Tez Türü: Yüksek Lisans
- Konular: Bilgisayar Mühendisliği Bilimleri-Bilgisayar ve Kontrol, Computer Engineering and Computer Science and Control
- Anahtar Kelimeler: Uzaktan Eğitim, Web Tabanlı Eğitim, Sanal Kampus *»23î %C T»©1 vS
- Yıl: 2001
- Dil: İngilizce
- Üniversite: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
- Enstitü: Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü
- Ana Bilim Dalı: Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- Sayfa Sayısı: 115
Özet
7m:/o7ç(f2 oz Bu tez çalışmasının amacı, etkileşimli bir eğitim ortamı hazırlamak ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde verilmekte olan dersleri web üzerinde sunmak ve ülkemizdeki uzaktan eğitim hakkındaki çalışmalara katkıda bulunmaktır. ASP, VBScript, JavaScript ve HTML gibi internet teknolojileri kullanarak Virtual Campus adında etkileşimli bir eğitim ortamı yapılmıştır. Virtual Campus zamandan ve mekandan bağımsız bir eğitim ortamıdır.
Özet (Çeviri)
ABSTRACT The purpose of this thesis is to prepare of an interactive education environment and to represent to the available courses in Izmir Institute Of Technology, on the Web and to contribute to the studies about distance education in our country. An interactive education environment, which is called the Virtual Campus, had been created using internet technologies such as ASP, VBScript, JavaScript and HTML. The Virtual Campus is an independent education environment of time and location. Keywords : Distance Education, Web Based Training, Virtual Campus