İlkokul ve ortaokullarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerin ilişkileri ile ilgili algılarının incelenmesi.
Researching perceptions about relation between teachers and administratiors whom working at the primary and secondary school
- Tez No: 422579
- Danışmanlar: PROF. DR. ALİ OSMAN ÖZCAN
- Tez Türü: Yüksek Lisans
- Konular: İşletme, Business Administration
- Anahtar Kelimeler: İletişim, Eğitim Yönetimi, Yönetici, Öğretmen, Communication, Educational Management, Manager, Teacher
- Yıl: 2015
- Dil: Türkçe
- Üniversite: İstanbul Gelişim Üniversitesi
- Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
- Ana Bilim Dalı: İşletme Ana Bilim Dalı
- Sayfa Sayısı: 155
Özet
İlkokul ve Ortaokullarda Görev Yapan Yönetici ve Öğretmenlerin İlişkileri İle İlgili Algılarının İncelenmesi.İletişim hayatın vazgeçilemez bir unsurudur.Okullarda da yöneten-yönetilen arasında doğal bir iletişim vardır.Bu iletişim sırasında çıkabilecek aksaklıkları tespit etmek ve Okullarımızda sağlıklı bir iletişim kurmaya yardımcı olmak amacıyla bu araştırma yapılmıştır.
Özet (Çeviri)
Researching perceptions about relation between teachers and administratiors whom working at the primary and secondary school.Communication is a vital element of life.There is a natural communication between the ruler and the ruled in Schools.This research has made To identify deficiencies that may arise during this communication and to help establish healthy communication in our schools.