Neutrosophic modules
Neutrosophic modüller
  1. Tez No: 489648
  2. Yazar: AHMED KHATIB
  3. Danışmanlar: DOÇ. DR. NECATİ OLGUN
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Matematik, Mathematics
  6. Anahtar Kelimeler: Neutrosophik Halka, Neutrosophik Althalka, Neutrosophik Vektor uzay, Sol Neutrosophik Modül, Sağ Neutrosophik Modül, Neutrosophik Modül Homomorfizm, Neutrosophic Ring, Neutrosophic Vector space, Left Neutrosophic module, Right Neutrosophic module, Neutrosophic module Homomorphism
  7. Yıl: 2018
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: Gaziantep Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Matematik Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 42
Özet
Bu tezin amacı Neutrosophik Modülleri çalışmaktır. Klasik modülde bilinen tanım ve özelikleri Neutrosophic Modüller genişletilmiştir. Açıkça görülmüştür ki Neutrosophik Halka üzerinde her Neutrosophik Modül bir Modüldür. Ayrıca, Neutrosophik Modül üzerindeki bir elemanların diğer elamanları lineer birleşimi şeklinde yazılabildiği görülmektir. Son olaralk Neutrosophik Bölüm Modülü ve Neutrosophic Modül homomorfızması tanımlanmıştır.
Özet (Çeviri)
The objective of this thesis is to study neutrosophic module . Some basic features and definitions of the classical module are expanded. It is clear that every neutrosophic module over a neutrosophic ring is a module. Also, it is shown that an element of a neutrosophic module over a neutrosophic ring can be infinitely conveyed as a linear combination of some elements of the neutrosophic module. Neutrosophic quotient module and neutrosophic module homomorphism are also covered.