Distance education on internet: A Java based image processing coure in METU
İnternet ortamında uzaktan eğitim. ODTÜ'de Java tabanlı görüntü işleme dersi
  1. Tez No: 82492
  2. Yazar: MEHMET HAKAN ARKAN
  3. Danışmanlar: PROF. DR. UĞUR HALICI
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Electrical and Electronics Engineering
  6. Anahtar Kelimeler: Uzaktan Eğitim, JAVA, HTML, WWW, Internet, Görüntü iv, Distance Education, JAVA, HTML, WWW, Internet, Image 111
  7. Yıl: 1999
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: Orta Doğu Teknik Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 225
Özet
OZ INTERNET ORTAMINDA UZAKTAN EĞİTİM: ODTÜ'DE JAVA TABANLI GÖRÜNTÜ İŞLEME DERSİ Arkan, Mehmet Hakan Yüksek Lisans, Elektrik-Elektromk Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Prof. Dr. Uğur Halıcı Ocak 1999, 225 pages Bu çalışmanın amacı, uzaktan eğitimin ana örneklerinden sayılabilen, yüksek lisans seviyesinde bir ders için WWW üzerinde etkileşimli bir ortam hazırlamaktır. Hazırlanan dersin konusu“Görüntü İşleme”olarak seçilmiş ve 1998 sonbahar dönemi için hazırlanmıştır. Dersin hazırlanması esnasında HTML sayfalan tasarlanmış, ders konulan hazırlanmıştır. Aynca HTML sayfalan için çeşitli JAVA uygulamalan da yazılmıştır.
Özet (Çeviri)
ABSTRACT DISTANCE EDUCATION ON INTERNET: A JAVA BASED IMAGE PROCESSING COURSE IN METU Arkan, Mehmet Hakan M.S., Department Of Electric and Electronics Engineering Supervisor: Prof. Dr. Uğur Halıcı January 1999, 225 pages The main goal of this thesis is the preparation of an interactive environment on WWW for a graduate level course, which can be considered as a basic example of distance education. The course subject is“Image Processing”. In the preparation, the design of HTML pages are done and the lecture contents are prepared. Moreover, for the HTML pages various Java applets are written.