Singüler integral operatörlerinin ağırlıklı Lp uzayında sınırlılığı
Singular integral operators in weighted Lp spaces limitation
  1. Tez No: 346166
  2. Yazar: HAYRULLAH ASLAN
  3. Danışmanlar: PROF. DR. VAGİF S. GULİYEV
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Matematik, Mathematics
  6. Anahtar Kelimeler: Singüler integral operatörleri, Calderon-Zygmund Singüler integral operatörleri, Singular integral operators, Calderon-Zygmund Singular integral operators
  7. Yıl: 2013
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Ahi Evran Üniversitesi
  10. Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Matematik Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 41
Özet
Bu tez dört bölümden olusmaktadır. Tez konusu olarak , Singüler Integral Operatörü ve bu operatörün Agırlıklı Lp Uzayındaki Sınırlılıgı hakkındadır. Ilk bölüm tezin giris bölümüdür. Ikinci bölümde tezde kullanacagımız temel tanım ve teoremler verilecektir. Üçüncü bölüm Singüler Integral Operatörlerinin Lp uzayındaki sınırlılıgı ve Calderon- Zygmund Singüler Integral Operatörleri hakkındadır. Dördüncü bölüm ise Singüler Integral Operatörlerinin Agırlıklı Lp Uzayındaki sınırlılıgı hakkındadır.
Özet (Çeviri)
This thesis consists of four chapters.As a thesis subject, Singular integral operators in Weighted Lp Spaces and these operators will be given information about the limitations. The first part is the introduction section of the thesis. In the second section we will use in this thesis will be given the basic definitions and theorems. In the third chapter of singular integral operators in Lp spaces limitation and Calderon- Zygmund singular integral operators will be informed about. In the fourth chapter of singular integral operators in weighted Lp spaces limitation will be informed about.