Fitness salonu zincirleştirme: V3 Fitness örneği
Chaining a fitness saloon: An example of V3 Fitness
  1. Tez No: 345387
  2. Yazar: MEHMET CEM ERTEN
  3. Danışmanlar: YRD. DOÇ. DR. GÜLBERK GÜLTEKİN SALMAN
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: Spor, Sports
  6. Anahtar Kelimeler: V3 Fitness, Zincirleşme, Spor Sektörü, V3 Fitness Club, To Become Chain, Sport Sector
  7. Yıl: 2013
  8. Dil: Türkçe
  9. Üniversite: Bahçeşehir Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  11. Ana Bilim Dalı: Spor Yöneticiliği Ana Bilim Dalı
  13. Sayfa Sayısı: 55
Özet
Son yıllarda gelişen spor sektöründe yepyeni bir çığır açmak amacıyla, çokdeneyimli bir kadro ve son derece saygın yönetici kadrosu ile yola çıkan vedeğişik ve kendine has konseptiyle sektöre giriş yapan V3 Fitness ilk şubesiniKemerburgaz'da açmıştır. Uzun süreden beri spor yapan hemen herkes fitness'ınne olduğunu üç aşağı beş yukarı biliyor olsa da V3 Fitness bu bilinenlerintamamen dışında üyelerine fitness'ın yanı sıra crossfit, judo, boks, muay thai,pilates, yoga gibi bir çok farklı spor dalını da sunan komple bir fitness klübüdür.Bu tarz bir klübü açma fikri de uzun süren araştırmaların sonucunda hayatageçirilmiştir. Bu sayede sporun farklı alanlarını seven tüm insanlara kapılarıaçan V3 Fitness kendi lokasyonunda bulunan diğer tüm spor salonlarını ardındabırakarak öne fırlamış ve faaliyetlerine hızlıca başlamıştır.Kendi bünyesindeki hocaların dönem dönem verdikleri seminerler sayesinde debir çok insanın daha çok donanımlı olması da klübün insanlara sunduğu birbaşka avantajdır. Bu sayede seminere katılan herkes hem sertifika almakta hemde yaptığı sporda daha çok donanımlı olup deneyim kazanmakta ve kendinigeliştirmektedir.?yi bir satış ve pazarlama çalışmalarıyla klüp açılmadan önce kendi bünyesinebir sürü üye kazanmıştır. Bu sayede faaliyetlerine başlamış ve açıldıktan sonrada klübe üye olmak isteyen insanlar bizzat klübe gelip V3 Fitness hakkında fikirsahibi olmuşlardır. Bu durumun sonucunda da klübü beğenen insanlar V3Fitness'a üye olmuşlardır.iiiHızla artan üye sayısı da V3 Fitness'ın gelecek hedeflerine yönelmesinde kritikbir role sahiptir çünkü V3 Fitness spor sektörüne giriş yaparken hedefinizincirleşmek olarak belirlemiştir.
Özet (Çeviri)
V3 Fitness club has opened its first club in Kemerburgaz to have an influenceover the sport sector which has been developing and improving in the recentyears with a highly developed stuff and management team. The people who havebeen doing fitness for years can know what fitness is all about but V3 FitnessClub is a complete fitness club which also serves cross fitness, judo, boxing,muay thai, pilates and yoga to its members. The idea of opening a club like thishas come into life after long researches. So this way V3 Fitness Club has startedits facilities by leaving other sport clubs within the same location in its back byopening its doors to everyone who loves different types of sports.Another advantage of the club is that sometimes some of the instructors aregiving seminars and making people much more equipped. Also the people whojoins the seminars are given certificates and they become much more equippedand therefore experienced.With a good sales and marketing activities the club has earned many membersbefore opening. This way the club has started its facilities and after the club hasopened the people are welcomed to club in order to have an idea of what V3Fitness is. At the end the people who liked the club become members of V3Fitness Club.Rapidly growing member number is playing a critical role in V3 Fitness Club'sfuture targets because V3 Fitness Club has determined its target to become achain fitness club before entering into the sport sector.