Utilization of critical path method in the planning and scheduling of a model drinking water treatment plant
  1. Tez No: 5620
  2. Yazar: OĞUZ ATA PEKER
  3. Danışmanlar: YRD. DOÇ. DR. ERDAL EREL
  4. Tez Türü: Yüksek Lisans
  5. Konular: İşletme, Business Administration
  6. Anahtar Kelimeler: kritik yol metodu, planlama ve saman çizelgesi, içmesuyu arıtma tesisi Page s iii
  7. Yıl: 1989
  8. Dil: İngilizce
  9. Üniversite: İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi
  10. Enstitü: Sosyal Bilimler Enstitüsü
  13. Sayfa Sayısı: 110
Özet
ÖZET MODEL İÇMESUYU ARITMA TESİSİNİN PLANLAMA VE ZAMAN ÇİZELGESİNİN HAZIRLANMASINDA KRİTİK YOL METODUMUN KULLANIMI O?UZ ATA PEKER Yüksek Lisans Tezi, işletme Bilimler Enstitüsü Tez Yöneticisi : Y. Doç. Dr. ERDAL EREL Şubat 1989, 102 Sayfa Kritik Yol Metodu (KYM) projelerin planlanmasında ve saman çizelgesinin hasırlanmasında yöneticilere yardımcı, değerli ve güçlü bir araçtır. Bu çalışmada, KYM büyük bir içmesuyu arıtma tesisine uygulandı. Bu projenin zaman çizelgesi KYM ile hesaplandı ve bunun ilişki ağı ve çubuk diyagramı, proje yönetim ve kontrol programı olan Prima vera Project Planner ile çizildi
Özet (Çeviri)
ABSTRACT UTILIZATION OF CRITICAL PATH METHOD IN THE PLANNING AND SCHEDULING OF A MODEL DRINKING WATER TREATMENT PLANT O?UZ ATA PEKER M.RA. in MANAGEMENT Supervisor : Assist. Prof. ERDAL EREL February 1989, 102 Pages Critical Path Method (CPÎ4) Is a valuable and powerful tool to aid managers for the planning and scheduling of projects. In this study, CPM Is applied to a large drinking water treatment plant project. A schedule is calculated by CPM and its network diagram and bar chart of works is prepared with the Priinavera Project Planner which is a project management and control software. Keywords : critical path method, planning and scheduling, drinking water treatment plant. Page : ii